понеділок, 26 березня 2018 09:33

Бородай закликав терористів ЛДНР знищити Україну

Бородай закликав терористів ЛДНР знищити Україну
Терористи ЛДНР готові наступати та знищити Україну – Бородай. Фото: Real-vin.com

Бойовики російсько-терористичних угрупувань ДНР і ЛНР готові наступати на позиції ВСУ, щоб завершити війну силовим методом, тим самим "знищивши країну Україна".

Таку заяву зробив екс-ватажок ДНР, один з ідеологів організації тероризму на Донбасі, російський політтехнолог Олександр Бородай під час збору "регіональних командирів союзу добровольців Донбасу", передає "Обозреватель".

"Проблема, яка призвела до війни в Донбасі, досі не вирішена, і конфлікт не вичерпаний. І чим далі він триває, тим менше шансів на те, що він буде вирішене мирним способом. Власне кажучи, з нашої точки зору, іншим шляхом крім воєнного, даний конфлікт не може бути вирішений. ми не хочемо цього, ми не прагнемо до цього, але ми розуміємо, що це - досить об'єктивна реальність. Коли це станеться - ми не знаємо, але ми повинні бути готові до силового вирішення конфлікту" , - заявив він.

Терорист Бородай наголосив, що Україна "є антилюдською псевдодержавою", саме тому терористи нібито і воюють проти Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти збільшили кількість обстрілів: є загиблий

"Така псевдодержава як Україна, в кінцевому підсумку повинна зникнути з карти, тому що зараз ця держава антилюдська і за своїм характером вона русофобська, незважаючи на те, що Київ є, був і буде матір'ю міст руських", - заявив терорист.

У Лимані Донецької області поліція затримала 34-річного чоловіка, який в 2014 році чоловік сприяв окупації міста та "працював" на блок-посту бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «Бородай закликав терористів ЛДНР знищити Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути