Ексклюзиви
середа, 01 липня 2020 07:47

Бойовики знову гатили по населених пунктах: за минулу добу здійснили 12 обстрілів

Бойовики знову гатили по населених пунктах: за минулу добу здійснили 12 обстрілів
Українські підрозділи рішуче подавили активність противника Фото: facebook.com/54ombr/

30 червня озброєні бандити РФ порушили режим припинення вогню 12 разів. Вони застосували заборонені мномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

В районі відповідальності угруповання "Схід" ворог вів вогняну активність поблизу Невельського, Водяного, Авдіївки, Пісків, повідомили у Штабі ООС.

У районі відповідальності угруповання "Північ" переважно у вечірній час російські найманці обстрілювали околиці Новотошківського, Новозванівки, Луганського та Зайцевого, Хутора Вільного.

За минулу добу внаслідок ворожого обстрілу 2 наших захисників отримали поранення. Їм надано належну медичну допомогу. Стан здоров'я воїнів задовільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У штабі ООС назвали втрати бойовиків за тиждень

Українські підрозділи рішуче подавили активність противника. Наші захисники за попередню добу поранили 3 загарбників. За уточненими даними розвідників, в період з 24 по 26 червня у противника було ще 2 загиблих.

На Луганському напрямку біля Новозванівки бойовики гатили з мінометів 120-го калібру, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Як повідомляє штаб ООС, 2 військовослужбовців Збройних сил України отримали осколкові поранення. Евакуаційною технікою постраждалих воїнів оперативно доставили до військово-медичного закладу та надали належну медичну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики знову гатили по населених пунктах: за минулу добу здійснили 12 обстрілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути