вівторок, 28 листопада 2017 23:21

Бойовики зірвали візит ОБСЄ і представника ООН

Бойовики зірвали візит ОБСЄ і представника ООН
Загалом, від опівночі, російсько-окупаційні війська 12 разів порушили перемир'я

28 листопада бойовики зірвали візит спостерігачів СММ ОБСЄ і представника місії ООН до звільнених селищ – Травневе та Гладосове.

Про це повідомляє прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Загалом, від опівночі, російсько-окупаційні війська 12 разів порушили перемир'я. У разі потреби українські військовослужбовці давали агресору адекватну відповідь. Обстрілюючи ще з ранку підступи до оборонних укріплень українських захисників з мінометів, гранатометів, стрілецької зброї та озброєння БМП між населеними пунктами Зайцеве і Гладосове незаконні збройні формування зірвали візит спостерігачів СММ ОБСЄ і представників місії ООН, які планували провести моніторинг гуманітарної ситуації у Травневому і Гладосовому", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Забудьте про місію. Все вирішує Путін" - експерт

Ворог грубо порушував Мінські домовленості, випустивши 30 мін калібру 120-мм по наших позиціях біля Луганського і Лозового. Біля Світлодарська українських військових провокували з озброєння БМП. "Крім того, з протитанкового ракетного комплексу противник обстрілював підступи до Оріхового, а зі стрілецької зброї – до Щастя", - продовжують у прес-центрі.

На Донецькому напрямку з гранатометів бойовики обстріляли українських захисників поблизу Верхньоторецького і Водяного. Поблизу Авдіївки та Красногорівки перемир'я порушували із легкого піхотного озброєння.

Спеціальний представник президента США по Україні Курт Волкер назвав останні переговори з Сурковим щодо направлення на Донбас миротворчої місії ООН "кроком назад".

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зірвали візит ОБСЄ і представника ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути