пʼятниця, 28 серпня 2020 09:56

Бойовики зазнали чисельних втрат особового складу - розвідка

Бойовики зазнали чисельних втрат особового складу - розвідка
21 бойовик на Донбасі помер. Фото: vchasnoua.com

З початку перемир'я, тобто з 27 липня, 21 бойовик на Донбасі помер і 29 зазнали поранень не з вини українських бійців.

"За даними нашої розвідки, підрозділи збройних формувань РФ на Донбасі продовжують нести втрати особового складу. Всі - небойові. Серед них підриви на власних вибухових пристроях, самогубства, передозування наркотиками та алкоголем. Також продовжують мати місце нестатутні взаємовідносини, ДТП та самовільне залишення місця служби", - повідомило командування Операції Об'єднаних сил.

Розвідка стверджує, що морально психологічний стан у ворожих підрозділах вкрай низький і до цього додається суттєва неукомплектованість особовим складом. Окупанти хочуть залучити мирних чоловіків до контрактної служби, але безуспішно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти застосували біля Авдіївки гранатомети

Вирішили провести осінній призов громадян на строкову службу і набрати 10 тис. новобранців. Нібито будуть служити тільки в пунктах постійної дислокації і займатимуться охороною об'єктів, несенням вартової служби і виконанням господарських робіт. Але й це не знайшло підтримки у мирних мешканців окупованого Донбасу.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ із 27 липня нарахувала 713 порушень перемир'я на Донбасі. Зокрема помітили 100 вибухів, 2 невизначені боєприпаси, 9 освітлювальних ракет та 602 черги й постріли.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зазнали чисельних втрат особового складу - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути