пʼятниця, 25 вересня 2020 18:29

Бойовики взялися проводити військові навчання

Бойовики взялися проводити військові навчання
Окупанти проводять на Донбасі військові навчання одночасно з "Кавказ-2020". Фото: YouTube

Російські найманці на Донбасі проводять позапланові тактичні навчання батальйонних тактичних груп окремих мотострілецьких бригад, стрільби артилерії та бойових машин.

"На фоні проведення стратегічного командно-штабного навчання ЗС РФ "Кавказ-2020" командування оперативного угруповання російських окупаційних військ наростило проведення заходів оперативної та бойової підготовки. Зокрема, впродовж цього тижня у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК окупанти проводили позапланові тактичні навчання батальйонних тактичних груп окремих мотострілецьких бригад, стрільби артилерії, у тому числі реактивних систем залпового вогню та бойових машин", - повідомив речник Міноборони Михайло Шаравара з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали бойовика ЛНР, який 2014 року захоплював Сіверськодонецьк

На окремих напрямках вздовж лінії зіткнення найманці провели ротацію чергових артилерійських підрозділів зі складу гаубично-самохідних дивізіонів та посилили спостереження за передовими позиціями ЗСУ за допомогою технічних засобів розвідки з метою уточнення цілей для вогневого ураження.

Терористи ЛНР заборонили покидати ОРЛО через пункт пропуску "Станиця Луганська" частіше, ніж раз на місяць. Про це йдеться в "указі" ватажка "республіки" Леоніда Пасічника.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики взялися проводити військові навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути