понеділок, 15 липня 2019 01:00

Бойовики відправили чоловіка на мінне поле

Бойовики відправили чоловіка на мінне поле
Чоловіка залякали і відправили на мінне поле. Фото: Патріоти України

Бойовики на Донбасі відправили 70-річного жителя Донецька на мінне поле в сторону позицій ЗСУ.

"Це черговий доказ того, що бойовики не дотримуються жодних правил війни та жодних норм міжнародного гуманітарного права, а безпека людей не має для них ніякого значення", - повідомила пресслужба ООС.

Місцевий мешканець виконав вказівку бойовиків, бо ті його залякували. Відправивши чоловіка на мінне поле, терористи хотіли виявити системи вогневих позицій на опорних пунктах українських військових.

Військовослужбовці, які перебували на спостережному посту, змогли розрізнити цивільну особу від військової. Саме тому підпустили чоловіка до позицій, не нанісши школи його здоров'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житлові квартали прифронтової Мар'їнки накрило ворожим вогнем

Як повідомлялося раніше, бойовики обстріляли прифронтову Мар'їнку на Донеччині. Обстріли тривали 20 хв. Населений пункт проросійські війська обстріляли з БМП-2. У результаті пошкоджено кілька будинків. Встановлено, що противник вів вогонь з напрямку селища Трудівський.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики відправили чоловіка на мінне поле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути