неділя, 12 травня 2019 13:35

Бойовики стягують важке озброєння до кордону з Донецьком

Бойовики стягують важке озброєння до кордону з Донецьком
Окупанти на Донбасі знову порушують зобов'язання щодо відведення важкого озброєння. Фото - facebook.com/pressjfo.news

Окупанти на Донбасі знову порушують зобов'язання щодо відведення важкого озброєння. У період з 4 по 12 травня спостерігачі ОБСЄ зафіксували скупчення танків на околицях Донецька, повідомили у прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"Виявлено наявність 12 танків на полігоні неподалік від населеного пункту Шимшинівка. 12 танків, 7 самохідних гаубиць і 13 буксируваних гаубиць, а також 3 зенітні ракетні комплекси на полігоні поблизу Міусинська і 24 танки на полігоні біля населеного пункту Круглик", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові розповіли про ситуацію на Донбасі

Також, на полігоні неподалік від населеного пункту Покровка на схід від Донецька місія ОБСЄ зафіксувала понад 5 танків T-72.

У період з 3 по 5 травня місія ОБСЄ зафіксувала 20 ракетних систем залпового вогню "Град", розташованих в ОРДЛО. Зокрема у центрі Луганська, з порушенням лінії відведення.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики стягують важке озброєння до кордону з Донецьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути