четвер, 06 квітня 2017 08:24

Бойовики сім годин поспіль обстрілювали Авдіївку: є поранені

Бойовики сім годин поспіль обстрілювали Авдіївку: є поранені
Після опівночі під Авдіївкою був поранений воїн АТО. Фото: ЕРА

За минулу добу на Донбасі зафіксували 29 обстрілів. Двоє українських бійців отримали поранення.

Про це повідомив речник штабу АТО Ярослав Чепурний.

"Учора практично протягом семи годин тривали обстріли захисників Авдіївки. Внаслідок цього було поранено одного місцевого мешканця", - сказав Чепурний.

Бойовики стріляли з 82-мм мінометв, гранатометів та великокаліберних кулеметів. Захисників Зайцевого та Пісків обстрілювали з кулеметів та стрілецької зброї, також по українських воїнах вели вогонь ворожі снайпери.

Найспекотніше було біля Маріуполя. Із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по позиціях наших військ у районі Красногорівки. По опорних пунктах поблизу Павлополя та Водяного – з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Захисників Мар'їнки обстрілював з гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Новотроїцького, Красногорівки та Водяного активно діяли ворожі снайпери.

На луганському напрямку з мінометів калібру 120 мм були обстріляні позиції поблизу Сизого, а зі станкових протитанкових гранатометів ворог вів вогонь по захисниках Новоолександрівки.

"Уже вночі кілька разів противник обстріляв позиції наших військ під Авдіївкою, Водяним, Широкиним. Одного захисника Авдіївки було поранено", - повідомив Чепурний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міноборони зробили загрозливу заяву

29 березня Тристороння контактна група з врегулювання конфлікту на Донбасі погодила дотримання режиму тиші на Великодні свята з 1 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики сім годин поспіль обстрілювали Авдіївку: є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути