середа, 27 червня 2018 08:34

Бойовики рахують втрати: українські військові відповіли на атаки

Бойовики рахують втрати: українські військові відповіли на атаки
Підрозділи ООС відповіли бойовикам на обстріли. В результаті трьох бойовиків російських окупаційних військ знищено, п'ятьох поранено. Фото - qha.com.ua

Упродовж минулої доби, 26 червня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася контрольованою. Ввечері російські окупаційні війська активізували бойові дії із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На деяких ділянках ворог вів вогонь із БМП та забороненої Мінськими домовленостями зброї.

Підрозділи Об'єднаних сил відповіли бойовикам. В результаті, за даними розвідки, трьох бойовиків російських окупаційних військ знищено, п'ятьох поранено. Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

"На Луганському напрямку найгарячіше було в районі населеного пункту Кримське. Також ворожа активність спостерігалася біля населених пунктів Зайцеве, Південне, Троїцьке, Катеринівка, Майорськ та Оріхове. На Донецькому напрямку противник застосував по захисниках Мар'їнки 82-мм міномет, підствольні гранатомети та стрілецьку зброю. Також там зафіксована робота снайпера. Під прицільним вогнем перебували також захисники Авдіївки, Новоселівки Другої та Пісків. На Маріупольському напрямку російські найманці застосовували гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Противник обстрілював наші позиціі в районі населених пунктів Лебединське, Водяне, Гнутове, Пищевик, Широкине та Старогнатівка", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У відповідь на агресію РФ на Азовське море перекидають морську піхоту

Внаслідок активних бойових дій один наш захисник загинув і двох поранено.

У боях важке поранення отримав "комбат морської піхоти" 1-го армійського корпусу ДНР Георгій Слесаревський, кличка "Джордж". Це сталося поблизу окупованого російськими найманцями села Пікузи (Комінтернове) Волноваського району.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики рахують втрати: українські військові відповіли на атаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути