субота, 14 січня 2017 11:36

Бойовики проводять артилерійські навчання

Бойовики проводять артилерійські навчання

У Луганській області 70 із 135 вибухів, зафіксованих ОБСЄ 12 січня, пов'язані з навчаннями бойовиків. Днем раніше, 11 січня, в Луганській області спостерігачі зафіксували 65 вибухів.

Про це повідомили в звіті спостерігачі ОБСЄ.

Зі своєї позиції в підконтрольному урядові місту Попасна команда спостерігачів чула 7 вибухів невизначеного походження в 5 км на південь. У підконтрольному урядові Орехово-Донецькому спостерігачі чули 11 вибухів, які вони оцінили як мінометні постріли в 4-5 км на південний схід. У підконтрольному ЛНР. Жовтому члени патруля місії чули 40 вибухів, оцінених як артилерійський вогонь в 20-25 км на південний-захід. Ймовірно вони відбулися на полігоні для навчань з бойової стрільби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міноборони розповіли про поліцейську місію ОБСЄ на Донбасі

Перебуваючи на південь від підконтрольного ЛНР Алчевська, спостерігачі чули 30 вибухів, оцінених як артилерійський вогонь. І десять черг з великокаліберного кулемета в 2-3 км на південний схід. На думку спостерігачів, вони були пов'язані з проведенням навчань з бойовою стрільбою на полігоні.

Новий чинний голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Австрії Себастьян Курц вважає нереальною ідею направлення на Донбас збройної поліцейської місії.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики проводять артилерійські навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути