понеділок, 05 вересня 2016 08:36

Бойовики поступово нарощують кількість обстрілів, застосували БПМ

Бойовики поступово нарощують кількість обстрілів, застосували БПМ
Фото: styknews.info

Бойовики за добу 4 вересня 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів. Із них найбільше - на Маріупольському напрямку.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку провокативні обстріли з боку російсько-окупаційних військ відбулися у Верхньоторецькому з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. А з гранатометів та стрілецької зброї - у напрямку позицій сил АТО поблизу Авдіївки та Ясинуватої. Також Авдіївку обстріляли з 82-мм міномету. Окрім того, поблизу Авдіївки була зафіксована снайперська активність, а позиції українських військових біля Водяного, Павлополя, Талаківки та Мар'їнки обстріляні зі стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку поблизу Широкиного о 9-ій ранку противник обстріляв позиції Збройних сил України з бойової машини піхоти та стрілецької зброї, а також застосовувалися гранатомети. Окрім того, поблизу Мар'їнки спостерігалася снайперська активність.

На Луганському напрямку бойовики обстріляли зі стрілецької зброї Новоолександрівку", - ідеться в повідомленні.

За інформацією штабу, на Маріупольському напрямку виявили 2 безпілотника противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка повідомили гарну тенденцію з фронту

Нагадаємо, з опівночі 31 серпня, згідно з Мінськими домовленостями, на Донбасі діє режим тиші. За добу 3 вересня бойовики відкривали вогонь 16 разів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики поступово нарощують кількість обстрілів, застосували БПМ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути