неділя, 12 січня 2020 03:02

Бойовики поставили зенітну установку біля Станиці Луганської

Бойовики поставили зенітну установку біля Станиці Луганської
Місія ОБСЄ відзвітувала про ситуацію в окупованому Донбасі. Фото: Укрінформ

Бойовики російських озброєних формувань розмістили на окупованій Луганщині зенітну установку ЗУ-23 південніше краю ділянки розведення сил біля Станиці Луганської.

"9 січня за межами ділянки розведення БПЛА СММ малого радіуса дії знову зафіксував 1 зенітну установку (ЗУ-23, 23 мм) на відстані близько 150 метрів на південь від південно-східного краю ділянки розведення", - йдеться у звіті СММ ОБСЄ в Україні.

У Місії ОБСЄ також повідомили, що на ділянках розведення сил на Донбасі продовжують перебувати бойовики з нарукавними пов'язками з написом "СЦКК".

"Команда Місія також бачила (7 січня на ділянці розведення в районі н.п. Станиця Луганська – ред.) 6 членів збройних формувань (з нарукавними пов'язками з написом "СЦКК") між новою секцією мосту та блокпостом збройних формувань південніше мосту", - зазначається у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли українські позиції з мінометів, є поранений

7 січня команда Місії бачила 6 членів російських збройних формувань з нарукавними пов'язками з написом "СЦКК" на південному краю ділянки розведення в районі н. п. Золоте.

Раніше спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала озброєння, розміщене з порушенням ліній відведення у непідконтрольних урядові України районах, зокрема 7 танків на вантажному поїзді, який їхав у східному напрямку в населений пункт Дебальцеве (58 км на північний схід від Донецька), а також інше озброєння у непідконтрольному урядові районі Луганської області — усе з порушенням ліній відведення.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики поставили зенітну установку біля Станиці Луганської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути