пʼятниця, 24 січня 2020 20:01

Бойовики поранили українського військового на Донбасі

Бойовики поранили українського військового на Донбасі
Бойовики 10 разів обстріляли українські позиції. Фото: UkrNews

Бойовики на Донбасі 10 разів порушили режим припинення вогню.

Українські позиції обстріляли із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також була присутня снайперська активність, повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил у Facebook.

"Шість обстрілів по нашим позиціям відкривалися у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: неподалік Талаківки – зі станкового протитанкового гранатомету – 6 пострілів, а також з великокаліберного кулемету; два рази поруч з Пісками – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Павлополя – зі станкового протитанкового гранатомету – 3 постріли, а також снайперської гвинтівки та іншої стрілецької зброї; двічі в районі населеного пункту Опитне – 1 постріл з протитанкового ракетного комплексу та з міномету 120 мм калібру - 14 мін.

Чотири ворожих обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: неподалік Новолуганського – зі станкового протитанкового гранатомету – 4 постріли та великокаліберного кулемету; двічі поблизу населеного пункту Луганське – з міномету калібру 82 мм противник випустив 2 міни, а також гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поруч з Оріховим – зі артилерійських систем 122 калібру - 9 снарядів", - сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жалкує про скоєне" — військовий намагався застрелитись у "Десні"

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Контррозвідники Служби безпеки України припинили діяльність інформаторської мережі незаконних збройних формувань ДНР, яка діяла в Лиманському районі на Донеччині. Оперативники встановили особи двох інформаторок терористів – жительок Лимана, які співпрацювали із бойовиками.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики поранили українського військового на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути