неділя, 01 серпня 2021 09:23

Бойовики обстріляли з гранатометів українських військових. Є поранені

Бойовики обстріляли з гранатометів українських військових. Є поранені
Окупанти сім разів обстрілювали українські позиції . Фото: facebook.com/pressjfo.news

Бойовики на Донбасі 7 разів обстріляли українські позиції за минулу добу, 31 липня. Один український воїн отримав осколкове поранення. Він у стані середньої тяжкості.

Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

У районі Водяного на Приазов'ї окупанти 4 рази обстрілювали позиції з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Також у напрямку населеного пункту Шуми російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Біля Новолуганського ворог відкривав вогонь з підствольних гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Липень став найкривавішим у 2021-му для Збройних сил на Донбасі

У Луганській області був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

Бойовики обстріляли українські позиції біля Авдіївки з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Там бойових втрат серед військових Об'єднаних сил немає.

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил відбулися військові навчання. Морські піхотинці Збройних сил України відпрацювали знищення морського десанту умовного противника.

Навчання розпочалися з того, що військові наблизилися до берегової лінії. Там вони відбили атаку противника, після чого розпочали контрнаступ на ворога та знищили його за допомогою штатних сил та засобів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли з гранатометів українських військових. Є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути