Ексклюзиви
субота, 09 січня 2021 15:24

Бойовики обстріляли робочу бригаду: почалось розслідування

Бойовики обстріляли робочу бригаду: почалось розслідування
Наразі встановлюється коло осіб, причетних до скоєння вказаного злочину. Фото: Reuters

На Донеччині розпочали розслідування через те, що військові формування Росії на Донбасі обстріляли бригаду, яка виконувала ремонтні роботи на водоводі "Горлівка-Торецьк". Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

"Почали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. Встановлено, що 08 січня 2021 року, близько 11:00, в районі населенного пункту Південне Донецької області, представниками незаконних збройних формувань РФ зі стрілецької зброї та гранатометів здійснено обстріл бригади.

Через деякий час, коли відновлювальні роботи продовжились, незважаючи на досягнуті домовленості, противник знову відкрив прицільний вогонь зі стрілецької зброї по ремонтній бригаді", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти знову порушили режим тиші на Донбасі

Наразі встановлюється коло осіб, причетних до скоєння вказаного злочину.

На Донеччині 8 січня двічі зірвалися роботи з відновлення водопостачання на ділянці водогону "Горлівка – Торецьк" через порушення режиму "тиші" в "сірій" зоні з боку бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли робочу бригаду: почалось розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути