четвер, 25 липня 2019 03:23

Бойовики не дають ремонтувати міст в Станиці Луганській

Бойовики не дають ремонтувати міст в Станиці Луганській
Міст в Станиці Луганській потребує ремонту. Фото: Кореспондент

Окупанти не допустили фахівців до зруйнованого мосту в селищі Станиця Луганська на Луганщині.

"Окупанти не допустили спеціалістів, які були повинні провести обстеження зруйнованої частини мосту, задля прийняття рішення щодо її відновлення", - повідомляє Станично-Луганська районна державна адміністрація на своїй сторінці у Facebook.

За словами голови Станично-Луганської райдержадміністрації Юрія Золкіна, російська сторона, окупанти вчергове показали, що вони не мають бажання створювати відповідні умови для ремонту мосту.

"Прибули проєктувальники, фахівці, які мали оцінити всю ситуацію зі зруйнованим мостом для того, щоб підготувати відповідний проєкт. Як тільки проєктувальники спустилися до провалу, їх попередили, що це буде сприйнято як акт агресії, і людина, яка перебувала на протилежній стороні у військовій формі, заборонила далі просуватися", - сказав Золкін у відео, розміщеному райадміністрацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі помітили чоловіка російської пропагандистки

Тристороння контактна група 17 липня домовилася про те, що сторони одночасно починають ремонт мосту в Станиці Луганській: українська сторона відновить завалений проліт мосту; ОРЛО відновить покриття та огородження.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики не дають ремонтувати міст в Станиці Луганській». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути