вівторок, 24 січня 2017 08:31

Бойовики луплять із артилерії: є поранені

Бойовики луплять із артилерії: є поранені
Фото: ukrinform.ua

За минулу добу на Донбасі зафіксували 51 обстріл. Двоє українських військових поранені.

Про це повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Двоє військових були поранені під час обстрілу артилерією", - сказав Матюхін.

122-міліметрову артилерію застосовували на луганському напрямку. Там також міномети 120 та 82 міліметри вели вогонь по Троїцькому, Новозванівці та Попасній. Із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – по Кримському, Троїцькому, Новозванівці, Новоолександрівці, Станиці Луганській.

На маріупольському напрямку міномети 120 та 82 міліметри неодноразово вели вогонь по Красногорівці, Мар'їнці та Широкиному. Із гранатометів та стрілецької зброї - Павлополю, Гнутовому, Талаківці, Новотроїцькому, Широкиному, Водяному, Лебединському. По Новотроїцькому та Широкиному вогонь вели і снайпери.

На донецькому напрямку 120-міліметрові міномети використовували по Луганському. Із гранатометів та стрілецької зброї – Авдіївці, Зайцевому та Опитному. По Пісках вогонь вів снайпер, а по Луганському - БМП ворога.

"Ніч пройшла також неспокійно. Уже є 10 обстрілів. Використовували і важке озброєння. На маріупольському напрямку зі стрілецької зброї, гранатометів вели вогонь по Широкиному, Лебединському, Гнутовому. Зі 122-міліметрової артилерії та 120-міліметрових мінометів на луганському напрямку вели вогонь по Троїцькому, Новозванівці. На донецькому напрямку з мінометів 82 міліметри - по Авдіївці", - повідомив представник штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москва починає "здавати" своїх на Донбасі

Українські війська захопили нову висоту. Прорив ЗСУ поблизу Первомайська не порушує Мінських домовленостей. За результатами переговорів "Мінськ-1" під контроль української сторони відійшли Калинове, Дебальцеве та Докучаєвськ.
Зараз ви читаєте новину «Бойовики луплять із артилерії: є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути