понеділок, 23 жовтня 2017 09:38

Бойовики гатили з гранатометів на підступах до Кам`янки

Бойовики гатили з гранатометів на підступах до Кам`янки
Незаконні бандформуванні 12 разів порушували тишу протягом минулої доби. Фото: Корреспондент.net

Минулої доби у зоні АТО противники й надалі поодиноко обстрілювавали позиції української армії.

Обстріли російські найманці вели в усіх напрямках, застосовуючи переважно піхотне озброєння. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

"На донецькому напрямку під вогонь ворожих гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, наприкінці доби, потрапили наші опорні пункти біля Авдіївки та шахти Бутівка. А з протитанкових гранатометів і озброєння БМП окупанти понад годину били на підступах до Кам'янки", - повідомив штаб.

Терористи застосовували великокаліберні кулемети на приморському напрямку неподалік Широкиного та Старогнатівки, а поблизу Водяного - гранатомет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бородай розповів, чому бойовики не захопили Маріуполь

"На луганському напрямку, увечері, майже півтори години проросійські найманці обстрілювали з 82-міліметрових мінометів, автоматичних та протитанкових гранатометів наших захисників у районі Кримського", - йдеться у повідомленні.

Незаконні бандформуванні 12 разів порушували тишу протягом минулої доби. Українські захисники у відповідь на провокації 8 разів застосовували зброю на ураження противника. Один військовий отримав поранення внаслідок бойових дій.

Нагадаємо, бойовики ОРЛО блокують відкриття КПВВ "Золоте" через лінію зіткнення, чим ускладнюють гуманітарну ситуацію на окупованому Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики гатили з гранатометів на підступах до Кам`янки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути