Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2017 08:53

Бойовики дістали артилерію: Україна зазнала втрат

Бойовики дістали артилерію: Україна зазнала втрат
Фото: ua-story.com.ua

На всіх напрямках зони АТО тривають обстріли. За добу бойовики 62 рази порушували режим тиші. Один український військовослужбовець загинув, четверо отримали поранення.

Про це повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"На маріупольському напрямку зі 120 та 82-міліметрових мінометів обстрілювали Красногорівку та Мар'їнку. Із гранатометів та стрілецької зброї - Павлопіль, Гнутове, Гранітне, Водяне, Новогригорівку, Широкине, Талаківку, Мар'їнку.

На луганському – зі 122-міліметрової артилерії – по Троїцькому. Зі 120 та 82-міліметрових мінометів та гранатометів різних систем – по Новозванівці та Троїцькому. Із озброєння БТР та великокаліберних кулеметів - по Кримському. По Станиці Луганській – зі стрілецької зброї.

На донецькому напрямку також використовували 120 та 82-міліметрові міномети, обстрілювали наші позиції в районі Авдіївки, Зайцевого, Новгородського, Троїцького. Із гранатометів та стрілецької зброї стріляли по Авдіївці, Майорську, Північному, Новоселівці Другій, Залізному, Верхньоторецькому та Зайцевому. По Опитному вогонь вів снайпер, а по Авдіївці – БМП противника", - розповів Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі відбувся бій, є загиблі та поранені

Раніше українська армія відбила у бойовиків ДНР частину території в районі Світлодарської дуги.
Зараз ви читаєте новину «Бойовики дістали артилерію: Україна зазнала втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути