неділя, 26 серпня 2018 11:22

Бойовики били мінометами і понесли втрати

Бойовики били мінометами і понесли втрати
На Донбасі втрат серед українських захисників не було. Фото depo.ua

Протягом минулої доби втрат серед українських захисників допущено не було.

Бойовики російсько-окупаційних військ 33 рази відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил, у тому числі 7 разів із озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС, вороги вели прицільний вогонь із мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Противник здійснював обстріли позицій Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Золоте, Луганське, Зайцеве, Південне, Шуми, Залізне, Авдіївка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Новотроїцьке, Гранітне, Чермалик, Гнутове, Павлопіль, Лебединське, Водяне та Широкине.

На Луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське, на Світлодарському – біля Луганського, на Горлівському напрямку – в районах населених пунктів Зайцеве та Південне, і на Донецькому напрямку – поблизу Авдіївки бойовики застосовували міномети.

Військовослужбовці Об'єднаних сил відбили атаку ворога та залишились на своїх позиціях. В той же час, за даними розвідки, за минулу добу 1 окупанта знищено, ще 3 отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як святкував день Незалежності прифронтовий Донбас

Війна на Донбасі переросла у затяжну, посилився вплив проросійських політиків, а Кремль розпочав блокаду в Азовському морі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики били мінометами і понесли втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути