Ексклюзиви
субота, 03 грудня 2016 09:11

Бойовики 44 рази обстріляли українські позиції

Бойовики 44 рази обстріляли українські позиції
Фото: BBC.com

За минулу добу, 2 грудня, бойовики відкривали вогонь 44 рази. В більшості випадків стріляли із мінометів та великокаліберних кулеметів.

"На Луганському напрямку з мінометів були обстріляні села Новоолександрівка, Балка Кошарна та Кримське. З гранатометів та великокаліберних кулеметів – Лобачове, Новозванівка, Малинове. Новотошківське, та Балку Кошарну - зі 120 міліметрових мінометів. По Станиці Луганській бойовики вели вогонь з гранатометів і кулеметів. Там же стріляв снайпер", - повідомляє прес-центр штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На блокпосту затримали "чиновника ЛНР"

На Маріупольському напрямку також працював снайпер. Він вів вогонь по Богданівці та Мар'їнці.

"Під вогонь 152 та 122 міліметрової артилерії потрапило Широкине та Бердянське. З мінометів, гранатометів, озброєння БМП та стрілецької зброї - Широкине, Водяне, Новогригорівку, Мар'їнку, Новомихайлівку та Павлопіль. На Донецькому напрямку з мінометів були обстріляні Новгородське, Авдіївка, Луганське та Верхньоторецьке. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Луганське та Кірове".

Вранці 2 грудня під час ворожого обстрілу поранили 2 захисників України. Обох бійців відправили з передової до госпіталю.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 44 рази обстріляли українські позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути