понеділок, 18 листопада 2019 07:39

Бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню

Бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню
Бойових втрат за 17 листопада серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було Фото: Укрінформ

17 листопада збройні формування Російської Федерації 16 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також ПТРК, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська обстріляли українських військових 9 разів. Біля Новомихайлівки обстріляли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.Поблизу Водяного на Приазов'ї – з мінометів калібру 82 мм.

Поблизу Красногорівки – двічі зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Два рази неподалік Лебединського – з СПГ, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Двічі поблизу Авдіївки – з ручних і станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Біля Павлополя – зі стрілецької зброї.

7 ворожих обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ":

неподалік Кримського – з протитанкових ракетних комплексів; два рази біля Луганського – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів;

двічі неподалік Новолуганського – з ручних протитанкових, автоматичних та підствольних гранатометів і стрілецької зброї;

біля Троїцького – з СПГ та автоматичних гранатометів; поблизу Травневого – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вихідні на КПВВ "Станиця Луганська" померли дві людини

Бойових втрат за 17 листопада серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було.

З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації вогневої активності не проявляли. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

У Штабі ООС розповіли про ситуацію на ділянках розведення сил і засобів на Донбасі. На ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) сьогодні встановлювали металеву огорожу (відбійники) на узбіччях дороги від моста в напрямку КПВВ. Також триває фарбування металоконструкції шляхопроводу. Крім того, в районі розведення №2 в районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області тривають роботи з демонтажу заявлених фортифікаційних споруд, повідомив прес-центр ООС.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути