понеділок, 02 жовтня 2017 07:58

Бойовики 14 разів обстріляли сили АТО: один військовий загинув

Бойовики 14 разів обстріляли сили АТО: один військовий загинув
Бойовики продовжують обстріли позицій сил АТО, вони 14 разів порушили режим тиші. Фото: REUTERS

Бойовики продовжують обстріли позицій сил АТО, вони 14 разів порушили режим тиші.

У результаті бойових дій один український військовий загинув.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Якщо вдень бойовики дотримувались режиму тиші на луганському і донецькому напрямках, то після 18:00 ворог тричі обстріляв наші укріплення неподалік Зайцевого з гранатометів різних видів і стрілецької зброї.

Близько 23-ї години бойовики вкотре, цинічно наражаючи на небезпеку цивільне населення, відкрили вогонь вже по їх будинках на північних околицях цього селища. Крім того, ввечері і вночі противник двічі застосовував гранатомети та стрілецьку зброю у районі Авдіївки.

На маріупольському напрямку бойовики били з озброєння БМП, протитанкового гранатомета біля Новотроїцького. А озброєння БТР та великокаліберний кулемет застосовували неподалік Гнутового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Держдуми відвідав окупований Донецьк

Вчора вдень, під час проведення інженерних робіт на підступах до Богданівки, підірвався на міні та отримав поранення несумісні з життям один український військовий.

На луганському напрямку зафіксований один обстріл. Так, близько 22 години окупанти били з протитанкового гранатомета і стрілецької зброї по наших опорних пунктах неподалік Кримського.

Вчора, російський співак та депутат Йосип Кобзон став почесним керівником дитячої музичної школи на окупованій території. На посаду його призначили бойовики.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 14 разів обстріляли сили АТО: один військовий загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути