пʼятниця, 23 березня 2018 08:20

Бойовикам на Донбасі наказали здати всі російські документи - розвідка

Бойовикам на Донбасі наказали здати всі російські документи - розвідка
Командири бойовиків на Донбасі наказали підлеглим здати всі документи, що вказують на їх російське походження. Фото - Дзеркало тижня

Командири бойовиків на Донбасі наказали підлеглим здати всі документи, що вказують на їх російське походження. Про це з посиланням на українську розвідку повідомляє прес-центр штабу АТО.

За даними розвідки до ранку 22 березня бойовики з Росії та інших країн були зобов'язані були здати усі документи, що можуть підтверджувати їх участь у воєнному конфлікті на Донбасі.

"Рішенням командирів 1 та 2 АК російсько-окупаційних військ, здачі підлягають паспорти, договори, водійські посвідчення й банківські картки. У разі відмови від добровільної участі в акції на непокірних чекає ганебне звільнення й депортація на батьківщину", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пішов, бо не було чого їсти" - на Донеччині затримали бойовика

У якості заохочення бойовикам пропонують подарунки.

"Наші розвідники достеменно не володіють інформацією щодо повного переліку акційних подарунків для переможців, втім запевняють, що у якості гарантованої заохочувальної відзнаки кожен бойовик отримує квиток на безкоштовну кремацію, або ж два квадратних метри землі з номерною табличкою на просторах Ростовської області", - повідомляють у штабі.

Українські військові зазначають, що такі заходи проводяться із певною періодичністю і, як правило, після затримання чергового бойовика із російською пропискою. Так було після затримання російських громадян Віктора Агєєва та Миколи Покусаєва.

За даними розвідки, збір документів проведено відповідно до вказівки Генерального штабу ЗС РФ і під наглядом ФСБ.

Росія перекинула з Ростова-на Дону на окупований Донбас спеціальну військову техніку зв'язку та радіоелектронної боротьби.

Зараз ви читаєте новину «Бойовикам на Донбасі наказали здати всі російські документи - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути