четвер, 28 вересня 2017 10:13

Бойовик здав "батальйон Прилєпіна"

Бойовик здав бійців "батальйону Прилєпіна" волонтерам "Миротворця".

Про це повідомив Родіон Шовкошитний, пише NewWest Media.

"Воював, віджимав - все, як у всіх. Алкоголь, наркотики - все, як у всіх. Заради повернення додому вирішив зробити щось, що доводило б, що вороття назад немає і він готовий до повернення в українське правове поле.

Одним словом, вся документація щодо особового складу членів бандформування 4 РШБСпН ДНР, відомого як "батальйон Захара Прилєпіна", "проект Суркова" або "потішний батальйон", опинилися в потрібних руках", - написав Шовкошитний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захар Прилєпін утік з Донбасу

У списках значаться 214 бойовики та 108, які раніше звільнилися з незаконного збройного формування. Також стало відомо, що "батальйон Прилєпіна" укомлектований зброєю лише на половину. Переважно стрілецькою.

Автор: NewWest Media
  Списки бойовиків "батальйону Захара Прилєпіна"
Списки бойовиків "батальйону Захара Прилєпіна"

У Білорусі вперше винесли вирок бойовикові ДНР. Суд проходив за зачиненими дверима. Житель селища Постава Олексій Єршов отримав 2 роки обмеження волі без направлення у виправні установи.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик здав "батальйон Прилєпіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути