Ексклюзиви
понеділок, 16 квітня 2018 15:24

Бойовик Захарченко оголосив про зняття "кордонів" між ДНР та ЛНР

Бойовик Захарченко оголосив про зняття "кордонів" між ДНР та ЛНР
ДНР та ЛНР знімають "кордони" - ЗМІ. Фото: сайт бойовиків ДАН

Ватажок терористів ДНР Олександр Захарченко розпорядився ліквідувати мита для товарів, вироблених на території, підконтрольній угрупованню ЛНР.

У свою чергу, так званий "віце-прем'єр" ДНР бойовик Олександр "Ташкент" Тимофєєв обіцяє, що всі "податки" і збори між "республіками" будуть зняті, передає "Реальная газета".

"Під час зустрічі з главою ЛНР ми обговорювали питання про можливість зняття всіх митних обмежень між республіками. Даю вам доручення сьогодні зібрати президію Ради міністрів ДНР, щоб вирішити питання про зняття митних зборів відповідно до нашого законодавства. На сьогоднішній день багато різночитань у законодавчій базі ЛНР і ДНР вже прибрані ", - сказав Захарченко терористам.

"Ташкент" заявив, що створить "зелену карту", що передбачає зняття всіх видів зборів і "податків" між ДНР і ЛНР. Захарченко зазначив, що готовий підписати всі необхідні "документи" вже сьогодні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДНР і ЛНР надумали об'єднатися

Крім того, в.о. ватажка угруповання ЛНР Леонід Пасічник заявив, що практично повністю знімає митні кордони з підконтрольними ДНР районами Донецької області в односторонньому порядку.

Російський бойовик та ідеолог ДНР Захар Прилєпін повідомив, що "республіки" можуть в майбутньому приєднати до себе Україну.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик Захарченко оголосив про зняття "кордонів" між ДНР та ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути