пʼятниця, 14 квітня 2017 15:52

Бойовик Захарченко чекає, коли його "покличуть наводити лад в Україні"

Бойовик Захарченко чекає, коли його "покличуть наводити лад в Україні"
Ватажок терористів ДНР Олександр Захарченко

Ватажок терористів ДНР Олександр Захарченко заявив про необхідність "перезаснування держави Україна" після завершення війни на Донбасі.

Свої фантазії він озвучив на прямій лінії, яку транслював у текстовому режимі сайт бойовиків, пише ТСН.

Захарченку нібито надійшла пропозиція від неназваного "жителя Запоріжжя" про нове облаштування України в межах колишньої УРСР.

"Після війни необхідна широка дискусія, яку треба вирішити перезаснуванням держави і навіть новим облаштуванням того простору, який раніше займала УРСР. Треба надати російській мові статусу державної в Україні, створити конфедерацію та запровадити подвійне громадянство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали лідера терористів, якого Росія прибере першим

Я теж бачу попереду боротьбу всіх проти всіх і хаос. Можливо, кривавий. Це якщо залишити все як є і просто чекати. Зловтіхи із цього приводу у мене немає, якщо хтось так подумав. Навпаки, є занепокоєння. Це як п'яний дебош у сусідів, через який нам самим загрожує небезпека просто тому, що ми поруч. Так і з Україною.

Теоретично ми можемо надати допомогу жителям України в наведенні ладу. Ми це, можливо, зробимо, якщо нас покличуть. А лад наводити ми навчилися", - підсумував Захарченко.

Ватажок невизнаної ДНР Олександр Захарченко пригрозив маріупольцям розправою.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик Захарченко чекає, коли його "покличуть наводити лад в Україні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути