середа, 03 травня 2017 13:05

Бойовик помер від передозування

Бойовик помер від передозування
1 травня п'яні бойовики підірвали бойову гранату у квартирі багатоповерхового будинку

Зростає кількість небойових втрат серед російських військових на Донбасі.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України у Facebook.

"У з'єднаннях і частинах окупаційних військ збільшилась кількість небойових втрат. Причина - незадовільний морально-психологічний стан особового складу та низький рівень військової дисципліни, вживання спиртних напоїв і наркотичних речовин.

2 травня в одному з полків п'яні військовослужбовці для з'ясування стосунків використали стрілецьку зброю. Один із них загинув, інший отримав вогнепальне поранення. Крім того, унаслідок передозування наркотичними речовинами один військовослужбовець помер. Ще один, повертаючись зі звільнення в стані сильного алкогольного сп'яніння, вчинив "самостріл" у ногу через небажання повертатися до підрозділу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР розповіли, як відзначатимуть 9 травня

У зв'язку з неконтрольованим обліком боєприпасів у підрозділах тривають випадки застосування російськими військовослужбовцями зброї у місцях проживання цивільного населення.

1 травня п'яні військовослужбовці підірвали бойову гранату у квартирі багатоповерхового будинку", - йдеться в повідомленні.

За минулу добу ворог 63 рази відкривав вогонь по опорних пунктах сил АТО: один військовослужбовець Збройних cил України загинув, ще семеро захисників отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик помер від передозування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути