четвер, 19 липня 2018 13:32

Бойовик ДНР здав СБУ російських кураторів: показали фото
5

Терорист ДНР Володимир Бакланов добровільно здався СБУ та розповів про російських офіцерів-кураторів, які постачали зброю бойовикам на Донбас.

Бакланов опізнав їх на фото. Повідомляє "Цензор. НЕТ".

Володимир Бакланов з 2014 по 2015 роки «служив» у 7-й окремій мотострілковій бригаді 1 АК ДНР.
Фото: Цензор.НЕТ
Позивний Ескандер - заступник командира 7-ї бригади з озброєння в період 2015-2017 років, громадянин РФ, полковник ЗС РФ.
Позивний Клен - командир 7 ОМСБр в період 2016-2017 років, громадянин РФ Єршов (Кленов) Станіслав Едуардович, 07.10.1970 р.н., полковник ЗС РФ;
Позивний Зоря - командир 7 ОМСБр в період 2015-2016 років, громадянин РФ Бушуєв Олександр Миколайович (прізвище прикриття Колосов Олександр Миколайович), полковник ЗС РФ;
Позивний Виноград (Берія) - радник РФ у 2 МСБ, громадянин РФ Виноградов Михайло Вікторович, 1976 р.н.;

Чоловік з 2014 по 2015 роки "служив" у 7-й окремій мотострілковій бригаді 1-го АК ДНР. Був заступником командира з озброєння. Організовував доставку та розвантаження військових вантажів із РФ. Військові вантажі постачалися на склади так званих 1-го і 2-го армійських корпусів з території РФ без розпізнавальних знаків і без відповідних супровідних документів. Постачанням техніки з території РФ керували російські офіцери. Вони супроводжували групи механіків і водіїв від 10 осіб до РФ для отримання техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'ясували імена терористів, яких снайпер ЗСУ ліквідував на Донбасі

2016 року з РФ для ведення бойових дій НЗФ проти ЗСУ було направлено близько 100 тонн боєприпасів. Техніку здебільшого отримували у Ростовській області і Краснодарському краї, зокрема в Новочеркаську і селі Руське Ростовської області. Далі вона рухалася через російський вантажний пункт Куйбишеве-2 в Торез, де на той момент перебував штаб 7-ї ОМСБр, а звідти розподілялася по підрозділах бригади.

Днями після зіткнення з ворожою диверсійно-розвідувальною групою на Донбасі українські військові взяли в полон громадянина Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик ДНР здав СБУ російських кураторів: показали фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути