субота, 26 листопада 2022 11:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Бої за Донеччину: Кириленко повідомив останні новини
5

На Донеччині тривають періодичні артобстріли Вугледара та околиць міста. Минулої доби там пошкоджено щонайменше один будинок.

На Донецькому напрямку минулося без жертв, але є руйнування, повідомив 26 листопада голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Унаслідок ранкових обстрілів у Курахівці пошкоджено високовольтну мережу, а в Авдіївці – житловий будинок.

"На Горлівському напрямку ніч минула відносно спокійно, були тільки поодинокі обстріли Соледарської громади: у Благодатному пошкоджено будинок, у Парасковіївці і Бахмутському без руйнувань і постраждалих", – ідеться в повідомленні.

Наслідки вчорашнього обстрілу Краматорська
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
Наслідки вчорашнього обстрілу Краматорська
Наслідки вчорашнього обстрілу Краматорська
Наслідки вчорашнього обстрілу Краматорська
Наслідки вчорашнього обстрілу Краматорська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни потужно атакували Куп'янськ ракетами: наслідки у фото

На Лисичанському напрямку тривають обстріли Торського і Зарічного в Лиманській громаді. Учора тут зафіксували понад 70 "прильотів". Кількість постраждалих та обсягів руйнувань уточнюємо.

Погіршення погодних умов може суттєво сповільнити атаки окупантів на Бахмутському та Авдіївському напрямках, які зараз є чи не найскладнішими на Донбасі. Така ситуація може суттєво вплинути на хід бойових дій в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Бої за Донеччину: Кириленко повідомив останні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути