четвер, 30 листопада 2017 14:13

Бойовики крадуть дрова у пенсіонерів

Бойовики крадуть дрова у пенсіонерів
Пенсіонери скаржаться, що бойовики відбирають дрова Фото: DDK.dn.ua

Серед бойовиків російських окупаційних військ зберігається тенденція до подальшого зниження морально-психологічного стану та зростання рівня злочинності, що призводять до небойових безповоротних втрат.

Так, 29 листопада групою військовослужбовців одного з підрозділів т.зв. 1 АК здійснено приховане поховання на цвинтарі вбитого під час бійки бойовика. Про це повідомляє РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики "віджимають" один з найбільших металургійних заводів

"Поряд з вказаним, на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей мирне населення продовжує потерпати від злочинних дій та безчинств НЗФ. Зокрема, збільшилась кількість випадків мародерства, викрадення паливних матеріалів (дров), призначених для пенсіонерів-інвалідів", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що луганські енергетики не можуть відновити енергопостачання. Вони не отримали гарантій безпеки від російської сторони Спільного центру контролю та координації та терористів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики крадуть дрова у пенсіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути