Ексклюзиви
середа, 25 вересня 2019 20:16

Бойовики суттєво збільшили кількість обстрілів на Донбасі, є поранений

Бойовики суттєво збільшили кількість обстрілів на Донбасі, є поранений
Бойовики 17 разів обстріляли українських військових. Фото: Arm

Від початку доби на Донбасі бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню, є поранений

Українські позиції обстрілювали з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил: чотири рази поблизу Мар'їнки з напрямків Трудівського та Олександрівки – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі неподалік Красногорівки з напрямку Старомихайлівки – з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Водяного з напрямку Ужівки – з озброєння БМП та стрілецької зброї;неподалік Опитного з напрямку Спартака – з автоматичного гранатомета.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 9 обстрілів позицій Об'єднаних сил: неподалік Травневого з напрямку Доломітного – з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; тричі неподалік Новолуганського з напрямку Доломітного – з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї; неподалік Південного з напрямку "Шахта ім.Гагаріна" – з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Новотошківського з напрямку Донецького – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Світлодарська з напрямку Лозового – з гранатометів різних систем; в районі Зайцевого – зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі під час спецоперації затримали бойовика ЛНР: подробиці

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення, ще один – бойове травмування.

У зоні бойових дій на Донбасі заміновані близько 700 тис. га землі. Для розчищення цієї території потрібне не одне десятиліття, заявили в Міноборони.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики суттєво збільшили кількість обстрілів на Донбасі, є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути