середа, 20 грудня 2017 07:21

Бойовики здійснили 32 обстріли: доба минула з втратами

Бойовики здійснили 32 обстріли: доба минула з втратами
Ситуація в зоні проведення АТО загострюється. За минулу добу зафіксовано 32 обстріли з боку бойовиків. Фото: 112

Ситуація в зоні проведення АТО загострюється. За минулу добу зафіксовано 32 обстріли з боку бойовиків.

У результаті бойових дій не обійшлося без втрат з нашого боку. Поранень зазнали п'ятеро військовослужбовців, ще один отримав бойову травму і, нажаль, Україна втратила двох захисників, повідомляють в прес-центрі штабу антитерористичної організації.

На луганському напрямку, за темної пори доби, ворог зі 120-мм мінометів обстріляв оборонні укріплення сил АТО на підступах до Травневого, а зі стрілецької зброї турбував захисників Станиці Луганської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські офіцери із СЦКК перетнули українсько-російський кордон

На донецькому напрямку, із мінометів 82-го калібру і гранатометів противник вів вогонь по наших позиціях у районі Новотроїцького, Лебединського і шахти Бутівка. З озброєння БМП та кулеметів агресор порушував перемир'я поблизу Гнутового, а з легкого піхотного озброєння бойовики обстрілювали українських воїнів, які тримають оборону біля Верхньоторецького та Старогнатівки.

Жителі селища Новолуганське досі відходять від жахливого нічного обстрілу зі сторони бойовиків. Групи фіксації поліції документували кожне руйнування.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики здійснили 32 обстріли: доба минула з втратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути