неділя, 11 березня 2018 09:25

Бойовики продовжують зривати домовленості - штаб АТО

Бойовики продовжують зривати домовленості - штаб АТО
Бойовики російсько-окупаційних військ протягом минулої доби здійснили 5 обстрілів укріплень ВСУ. Фото: facebook.com/ato.news

Бойовики російсько-окупаційних військ протягом минулої доби здійснили 5 обстрілів укріплень ВСУ в Донецькій і Луганській областях, поранивши одного військовослужбовця. Про це інформує прес-центр штабу АТО в зведенні за 10 березня.

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО і зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню, йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку противник з гранатометів і стрілецької зброї вів вогонь по наших позиціях в районі населених пунктів Новгородське і Малинове. Крім цього, міномети 82 калібру ворог застосував неподалік Катеринівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два тижні не дожив до 35-річчя: в АТО загинув воїн з Дніпропетровщини

На Донеччині окупанти з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли українські опорні пункти поблизу Водяного. Також з 82 мм мінометів і гранатометів ворог вів вогонь по Богданівці.

Українська сторона СЦКК інформує, що бойовики, використовуючи "режим всеохоплюючого перемир'я", який встановлений з опівночі 5 березня, в порушення мінських домовленостей продовжують приховано зосереджувати військову техніку та озброєння на тимчасово непідконтрольній території уряду України.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики продовжують зривати домовленості - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути