четвер, 26 квітня 2018 10:23

Бойовики понесли значні втрати на Світлодарській дузі

Бойовики понесли значні втрати на Світлодарській дузі
Бойовики почали набирати поповнення із неповнолітніх. Фото gs.fm

За останні півтора місяця ворог зазнав значних втрат на Світлодарській дузі. Бойовикам знищили військову техніку і мають десятки загиблих.

"Повністю знищені дві БМП і виведені з ладу ще дві бронемашини терористів. Знищено також дві вантажівки "Урал" і військовий тягач. Передова позиція "Фурункул" бойовиків знищена і потребує відновлення. Жива сила - десятки загиблих і поранених", - повідомив в соцмережі волонтер Юрій Мисягін.

За його словами, це говорить про те, що ЗСУ вміють точно працювати у відповідь, бо через постійні провокації з боку противника на Світлодарській дузі була проведена операція з примусу противника до дотримання домовленостей про перемир'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупант збільшує обстріли. Кількість поранених у сил АТО росте.

Минулої доби російські окупаційні війська здійснили 76 обстрілів позицій Збройних сил України, 11 українських воїнів отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики понесли значні втрати на Світлодарській дузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути