середа, 16 жовтня 2019 20:58

Бойовики обстріляли українських військових з артилерії

Бойовики обстріляли українських військових з артилерії
Бойовики 14 разів обстріляли українських військових. Фото: NewsUkr

На Донбасі від початку доби бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню.

Збройні формування РФ та її найманці обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із зенітної установки, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 10 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі біля Лебединського з напрямку Ужівки та Саханки – з мінометів калібру 120 та 82 мм та гранатометів різних систем ; двічі поблизу Водяного з напрямку Азова і Пікузів – з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП-1, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; тричі біля Авдіївки з напрямку Спартака та Мінерального – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; двічі у районі Пісків з напрямку Веселого – автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Новомихайлівки з напрямку Луганського – з підствольних гранатометів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" здійснив 4 обстріли по наших позиціях: біля Золотого з напрямку Золотого-5 – зі стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно; неподалік Зайцевого з напрямку Зайцевого – мінометів калібру 82 мм, зенітної установки ЗУ-23-2 та СПГ; біля Луганського з напрямку Логвиново – з мінометів калібру 82 мм; неподалік Новозванівки з напрямку Калинового – з великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстрілював луганський аеропорт: СБУ затримала бойовика

Впродовж поточної доби втрат серед українських військових не було.

Українські розвідники групи К-2 з 54-ї бригади показали відео успішної бойової операції на вогневих позиціях в зоні ООС.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли українських військових з артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути