понеділок, 22 січня 2018 06:00

Бойовики обстріляли автобус з пасажирами на Донбасі: є постраждалі

Бойовики обстріляли автобус з пасажирами на Донбасі: є постраждалі
Бойовики продовжують обстріли на Донбасі. Фото: РБК

На тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької області проросійські бойовики у районі контрольного пункту в'їзду-виїзду "Оленівка" обстріляли автобус із цивільними особами.

Внаслідок інциденту у "сірій зоні" одна людина з цивільного місцевого населення загинула, ще одна особа отримала поранення, пише Народна Правда з посиланням на повідомлення прес-центру штаба АТО.

Зазначені дії російських найманців спрямовані на дискредитацію української армії в очах світового співтовариства та цивільного місцевого населення на непідконтрольній українській владі території Донецької та Луганської областей, наголосили у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ зафіксувала більше 350 вибухів на Донбасі за добу

Розстрілювати транспорт з пасажирами терористам не доводиться не вперше. Три роки тому був розстріляний рейсовий автобус "Златоустівка — Донецьк", який потрапив під вогонь батареї реактивних систем залпового вогню "ГРАД" з боку окупованого Докучаївська. Тоді загинуло 12 людей, а 18 зазнало поранень. У річницю трагедії в Докучаєвську з'явились листівки з пробаченнями в скоєному злочині та з нагадуванням, хто це зробив.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли автобус з пасажирами на Донбасі: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути