пʼятниця, 03 квітня 2020 15:14

Бойовики мінують приватний сектор: в ОРДЛО підірвалися троє цивільних

Бойовики мінують приватний сектор: в ОРДЛО підірвалися троє цивільних
Незважаючи на зазначені трагічні події, з 30 березня російські найманці продовжили мінування місцевості в зазначеному районі

27 березня дві особи загинули та ще одна отримала важке поранення внаслідок підриву на мінах у Слов'яносербському районі Луганської області.

Про це, посилаючись на дані розвідки, повідомляє пресслужба Міноборони України.

"Командування російсько-окупаційних військ активізувало заходи, які посилюють небезпеку для цивільного населення тимчасово окупованої території в Донецькій та Луганській областях", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі зафіксували найвищі втрати серед цивільних з вересня 2019 року

Йдеться про обладнання в межах населених пунктів нових вогневих позицій, з яких окупанти обстрілюють підрозділи Об'єднаних сил, прикриваючись місцевими жителями.

Противник активізував мінування місцевості, зокрема на територіях приватних земельних ділянок, без встановлення попереджувальних знаків та огороджень.

"Незважаючи на зазначені трагічні події, з 30 березня російські найманці 4-ї окремої мотострілецької бригади 2 (Луганськ) АК продовжили мінування місцевості в зазначеному районі", - зазначають у Міноборони.

11 обстрілів позицій ООС було за попередню добу. У 6 з них застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю. Ефективні дії наших воїнів у відповідь вчасно припинили обстріли з боку супротивника.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики мінують приватний сектор: в ОРДЛО підірвалися троє цивільних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути