Ексклюзиви
пʼятниця, 01 січня 2021 18:26

Бойовики 7 разів порушили режим тиші

Бойовики 7 разів порушили режим тиші
Розповіли останні новини з Донбасу. Фото: tva.ua

Від початку доби на Донбасі бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню.

Так, ворожу активність помітили поблизу Авдіївки, Водяного, Золотого-4 та Новолуганського. Про це повідомив пресцентр ООС під час вечірнього зведення,.

"Окупанти порушили режим тиші декілька разів неподалік Авдіївки (міномети 82-го калібру, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю). З напрямку населеного пункту Яковлівка виявили БпЛА, який був збитий", - розповіли в ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нема сенсу сидіти в окопах: головнокомандувач ЗСУ про перемир'я на Донбасі

Поблизу Водяного ворог відкривав вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. Неподалік Золотого-4 противник застосував гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети;

Зазначається також, що поблизу Новолуганського бойовики застосували стрілецьку зброю.

На численні обстріли противника українські воїни надали адекватну відповідь. Серед українських воїнів бойових втрат та поранень немає.

7-й рік триває агресія РФ проти України. У березні 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької і Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 7 разів порушили режим тиші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути