субота, 13 серпня 2016 09:11

Бойовики 61 раз відкривали вогонь по воїнах АТО

Бойовики 61 раз відкривали вогонь по воїнах АТО
фото: ЕРА

За минулу добу російські окупаційні війська 61 раз відкривали вогонь по підрозділах сил АТО. 31 обстріл зафіксовано на Маріупольському,16 на Донецькому та 14 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє речник АТО Ірина Баранова.

Найгарячіше було на Маріупольському напрямку. Вогнем з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російські окупанти вели збройні провокації у Водяному, Гнутовому, Старогнатівці, Широкиному та Новогригорівці. Мінометний вогонь відкривався у Красногорівці та Мар'їнці.По всій ділянці фронту Широкине - Мар'їнка ворог активно застосовував бойові машини піхоти, до того ж на цьому напрямку проявили себе снайпери. В районі Мар'їнки також зафіксованоогонь зенітних установок.

"На Донецькому напрямку з 82 мм мінометів,великокаліберних кулеметів та гранатометів противник відкривав вогонь по захисниках Невельського, Майорську та Авдіївки.У Зайцевому ворог вів гранатометний, а у Новоселівці-другій кулеметний вогонь. У Луганському, окрім гранатометів та кулеметів, противник застосував БМП. Бойові машини піхоти також проявили активність у Майорську. В Авдіївці зафіксовано снайперський вогонь", - каже речник.

Поблизу Новоалександрівки Луганська область, супротивник застосував важку артилерію та 120 мм міномети. З великокаліберних кулеметів та гранатометів різних системвогонь вівся по укріпленнях неподалік Новозванівки, Станиці Луганської та Жовтого. У Лопаскиному та Старому Айдарі ворог стріляв з гранатометів, а у Кримському з кулеметів великого калібру. Під старим Айдаром окупанти застосували БМП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Досягти перемир'я на Донбасі можна лише шляхом розведення сторін - ОБСЄ

У небі над нашими позиціями зафіксовано 7 БПЛА.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 61 раз відкривали вогонь по воїнах АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути