понеділок, 20 листопада 2017 15:16

Бойовик на танку потрапив у ДТП - розвідка

Бойовик на танку потрапив у ДТП - розвідка
19 дистопада, в авральному порядку бойовики були відправлені на посилення передових позицій. Фото: Знай.юа

Серед російських найманців на окупованих територіях Донецької та Луганської областей погіршується "військова дисципліна".

Зокрема, збільшилась кількість небойових втрат терористів і правопорушень щодо мирного населення. Про це інформує сайт "Знай.юа".

"Відзначені випадки підриву на власних мінах бойовиків, які прибули за тривогою в райони передових позицій. Крім того, механік-водій танку при маневруванні в населеному пункті збив опору лінії електропередач, що спричинило знеструмлення житлового кварталу", - повідомили розвідники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР відбирають авто на українській реєстрації

Російське командування віддало наказ підвищити бойову готовність з метою запобігання збільшенню кількості правопорушень під час святкування Дня артилерії (в Збройних силах РФ - 19 листопада).

"В авральному порядку бойовики були відправлені на посилення передових позицій, частково здійснювався виїзд техніки", - йдеться у повідомленні.

З початку листопада більше 20 російських найманців дезертирували з передових позицій на окупованому Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик на танку потрапив у ДТП - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути