четвер, 02 березня 2017 13:05

Боєць пообіцяв встановити наш стяг на "Донбас Арені"

Боєць пообіцяв встановити наш стяг на "Донбас Арені"

Терористи вже кілька днів застосовують нове озброєння, кажуть захисники Красногорівки.

Із житлових кварталів окупованої Горлівки бойовики гатять по позиціях сил АТО у Красногорівці. Репортери "5 каналу" з передової розповіли, як окупанти намагаються спровокувати наших захисників.

Українська розвідка доповіла, що терористи провели ротацію підрозділів поблизу Красногорівки. Бійці, які захищають тамтешні позиції, додають: бойовики вже кілька днів на цьому напрямку застосовують нове озброєння. "Стріляє з далекої відстані. Іноді навіть і виходу не видно… Схоже на великокаліберну артилерію або постріл з танка. Звук зовсім інший і вибухи інші. Можна відрізнити від вибуху мін", – розповідає військовослужбовець ЗСУ Геннадій Пилипенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: З'явилося відео із беззаперечними доказами присутності російських військ на Донбасі

Окрім того, ворог підтягнув сюди "Партизана". Це переносна реактивна пускова установка 122-міліметрового калібру. Її також називають "Градом".

"Це "Град", тільки поодинокий. І до нас прилітає, і дуже багато йшло в місто", – пояснює боєць "Йохан".

Поблизу Світлодарська терористи обстрілюють українських бійців з позицій, розташованих у житлових кварталах окупованої Горлівки. Попри вогонь бойовиків, захисники запевняють: бойовий дух на високому рівні. Дають ворогу гідну відсіч.

"Тут стоятиму, поки на "Донбас Арені" не підніму український прапор. Я своєму другові обіцяв, який загинув", – каже військовий батальйону "Донбас – Україна" ЗСУ "Моджахед".

У районі Світлодарської дуги в Донецькій області під час мінометного обстрілу терористів загинув 23-річний боєць 54-ї бригади Збройних сил України Сергій Мокренко на позивний "Крук".

Зараз ви читаєте новину «Боєць пообіцяв встановити наш стяг на "Донбас Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути