Ексклюзиви
неділя, 12 березня 2017 21:40

Блокадникам Донбасу не дозволили встановити блокпост

Блокадникам Донбасу не дозволили встановити блокпост

На Харківщині представники "Штабу блокади торгівлі з окупантами" намагалися встановити намет та облаштувати блокпост на залізниці на території станції Куп'янськ-Сортувальний.

Блокадники планували встановити блокпост, щоб здійснювати відстеження та блокування потягів з вугіллям, що прямують з території РФ. Про це 12 березня повідомили в облуправлінні поліції Харківщини.

"Ці наміри не знайшли підтримки з боку представників місцевої влади, Укрзалізниці та правоохоронних органів", - повідомили у поліції, додавши, "Попри це близько 14:00 біля залізничної дороги Куп`янськ-Сортувальний група радикально налаштованих осіб із штабу блокування, у кількості 30 чоловік, все ж встановила намет з пунктом спостереження".

У свою чергу проти блокади залізниці виступили представники профспілки залізничників.

"Висловити свій протест проти намірів блокувальників вийшли близько 500 мешканців Куп'янська - залізничники, представники громадськості, депутати місцевих рад, ветерани АТО. На місце події для встановлення усіх обставин виїхало керівництво ГУ НП, Куп'янського відділу поліції та особовий склад у кількості близько 100 працівників", - зазначено у повідомленні НП.

У ході проведених перемовин з "блокадниками" було досягнуто домовленості про припинення подальших намагань блокування руху залізничного транспорту.

"Блокувальники залишили територію, згорнули намет та в супроводі поліції поїхали. Під час вказаної акції порушень громадського порядку та графікуруху потягів допущено не було. Зброї не виявлено", - повідомили в НП.

Зараз ви читаєте новину «Блокадникам Донбасу не дозволили встановити блокпост». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути