понеділок, 20 березня 2023 07:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Битва за Бахмут: Генштаб повідомив новини з епіцентру бойових дій

Битва за Бахмут: Генштаб повідомив новини з епіцентру бойових дій
Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили російський зенітний ракетний комплекс "Тор". Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російська Федерація продовжує вести наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках.

Протягом минулої доби наші воїни відбили 69 атак противника на зазначених напрямках, повідомив уранці 20 березня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

"Епіцентром бойових дій залишається Бахмут. На Бахмутському напрямку наші захисники відбили атаки противника в районах населених пунктів Бахмут, Іванівське, Богданівка та Григорівка. На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін", – йдеться у зведенні.

На полігонах Республіки Білорусь триває підготовка підрозділів територіальних військ збройних сил РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ планує перекинути до Білорусі нових мобілізованих

Протягом минулої доби Авіація Сил оборони України завдала удару по трьох зенітних ракетних комплексах Бук-М1-22, сім ударів по районах зосередження особового складу окупантів, а також знищила склад боєприпасів ворога.

"Наші захисники знищили російський безпілотник типу "Зала". Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили російський зенітний ракетний комплекс "Тор", три райони зосередження особового складу та військової техніки противника, а також три засоби радіоелектронної боротьби окупантів", – звітує Генштаб.

Українські воїни нещодавно знищили вантажівку з російськими окупантами. Ворога ліквідували на на Бахмутському напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Битва за Бахмут: Генштаб повідомив новини з епіцентру бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути