середа, 25 жовтня 2017 16:02

Бійці з передової повідомили про загострення на усіх напрямках

Бійці з передової повідомили про загострення на усіх напрямках
Значно скоротилась відстань між воюючими сторонами. Фото: Експрес - онлайн

Бійці з різних позицій укріплень АТО повідомляють про загострення ситуації на окупованих територіях Донбасу.

Повідомляється, що бойовики значно укріпилися за літо, і на їх позиції постійно підвозять військову техніку. Про це інформує "5 канал".

"Українські військові кажуть, що бойовики за літо мали час добре обкопатися, укріпитися, на їх позиції постійно підвозять нову техніку, нове озброєння, яке вони пускають в хід дуже активно. При цьому б'ють прицільно, а не лише лякають або провокують. Обстріли не хаотичні, вони знають, куди бити, де розташовуються українські позиції і саме туди ціляться", - зазначила журналістка Анастасія Старостенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заявами Земана не обмежелись: чеські інструктори тренують терористів ДНР

Крім того, вона повідомила про значні скорочення відстані між воюючими сторонами.

"Українські військові кажуть, що раніше на деяких ділянках відстань між українськими позиціями та позиціями бойовиків була один кілометр, то зараз вже 600 метрів. Тобто кажуть, що під Широкиним не було жодного перемир'я чи розведення сторін, демілітаризації селища, яке було покинуте ще у лютому 2015 року", - додала вона.

Нагадаємо, минулої доби незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я. Майже на кожен ворожий обстріл сили АТО відповідали вогнем із піхотного озброєння. У результаті 4 воїни загинули, 4 поранені.

Зараз ви читаєте новину «Бійці з передової повідомили про загострення на усіх напрямках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути