середа, 28 серпня 2019 08:20

Бійці ООС відбили 10 обстрілів: втрат немає

Бійці ООС відбили 10 обстрілів: втрат немає
Обстріли наших позицій продовжуються. ФОТО: ЦЕНЗОР

27 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил. Неподалік ТАЛАКІВКИ – зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. Двічі в районі ВОДЯНОГО – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Тричі близько ПАВЛОПОЛЯ – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Один раз поблизу МАР'ЇНКИ – з підствольних гранатометів та неподалік ЛЕБЕДИНСЬКОГО – зі стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські позиції обстріляли 12 разів: є поранений

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил. Два рази неподалік СВІТЛОДАРСЬКА – із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм, автоматичного гранатомета та великокаліберних кулеметів.

Серед українських військових втрат немає. Жоден наш воїн не отримав поранення.

В результаті обстрілу Авдіївки з боку бойовиків, який був проведений в ніч з 21 на 22 травня, поранено 6 військових і зруйновано 8 будинків.

Зараз ви читаєте новину «Бійці ООС відбили 10 обстрілів: втрат немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути