Ексклюзиви
середа, 26 червня 2019 13:22

Бійці "Азову" знищили російський комплекс розвідки "Зоопарк-1"

Бійці "Азову" знищили російський комплекс розвідки "Зоопарк-1"
Фото: з відкритих джерел

23 червня бійці "Азова" вразили російський комплекс розвідки "Зоопарк-1". Під час спроби завдати вогневого ураження по позиціях українських військових із ствольної артилерії калібру 122 мм та 152 мм.

"Зоопарк-1" - це контрбатарейний сучасний радар, який виробляється в Російській Федерації і постачається лише з території цієї держави. Він працював з Горлівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На передовій розводять війська

Його вже неодноразово використовували на Світлодарській дузі. Цей комплекс дуже рідкісний, навіть на озброєнні в РФ їх дуже мало. Дозволяє коригувати артилерію за будь-яких погодних умов без використання БПЛА і завдавати досить точних уражень.

За весь час АТО/ООС "Зоопарк-1" в бойовому положенні (з розгорнутою антеною під час коригування) був визначений вперше. Вперше саме силами "Азову" отримані документальні підтвердження, фотографії та відео його роботи.

На Донбасі видовищно знищили російського снайпера.

Один із бійців контрснайперської групи виявив і з відстані 1 км застрелив загарбника.

Зараз ви читаєте новину «Бійці "Азову" знищили російський комплекс розвідки "Зоопарк-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути