Ексклюзиви
середа, 19 квітня 2017 09:06

Безпритульні спалили кінотеатр

Безпритульні спалили кінотеатр
Безпритульні спалили кінотеатр Фото: Новости Донбасса

У Донецьку згоріла будівля однойменного кінотеатру. На місці пожежі знайшли обгоріле людське тіло. Рятувальники припускають, що пожеже виникла через безпритульних, які ночували в ньому.

"Загоряння сталося в середині приміщення. Повністю знищене оздоблення будівлі. Згорів і звалився дах, обвалилися бетонні перекриття. Всередині будівлі знайшли дуже обгоріле тіло. Швидше за все, чоловіка", - повідомляють "Новости Донбасса".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вночі згорів молитовний будинок

Серед жителів Донецька розпочалася паніка через чутки про підпал "Донбас Арени". Інформацію поширило "Громадське радіо".

"Ходять чутки, що зараз горить "Донбас Арена", може хто живе поруч? Чи це правда?", - пишуть донеччани у соцмережах. Почали активне обговорення новин. Городяни зійшлися на думці, що чутка про підпал - чийсь невдалий жарт.

Зараз ви читаєте новину «Безпритульні спалили кінотеатр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути