Ексклюзиви
пʼятниця, 29 листопада 2019 03:46

Без втрат та поранень: на Львівщині та в Тернополі зустрічали військових з ООС
26

Бійці Теребовлянського зенітного ракетного  полку повернулись до Стрия
Артилеристи 44-ї бригади повернулись до Тернополя
Артилеристи 44-ї бригади повернулись до Тернополя
Артилеристи 44-ї бригади повернулись до Тернополя
Артилеристи 44-ї бригади повернулись до Тернополя

Підрозділи 44-ї окремої артилерійської бригади та Теребовлянського зенітного ракетного полку повернулися з районів проведення операції Об'єднаних сил. Військовослужбовців зустрічали городяни Тернополя та м. Стрий на Львівщині.

Обидва підрозділи повернулися в пункти постійної дислокації без загиблих чи поранених серед особового складу.

Бійці Теребовлянського зенітного ракетного полку близько шести місяців виконували завдання в зоні проведення ООС, зокрема, забезпечували охорону повітряного простору кордонів України. Захисники пройшли маршем центральними вулицями міста, від місця постійної дислокації бригади до Майдану Незалежності у Стрию.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З апельсинами і сучасним спортзалом - як живуть десантники у військовій частині

В Тернополі, під звуки військового оркестру, артилеристи 44-ї бригади ступили на мирну землю, яку боронили протягом тривалого часу. На пероні їх зустрічали побратими, рідні та друзі хлібом-сіллю і з вигуками "Дякуємо Вам за мирне небо!". Урочистим маршем бійці пройшлися центральними вулицями міста.

"Особовий склад військової частини з честю виконав поставлені завдання. Бригада понад рік перебувала на загрозливих напрямках лінії зіткнення. Поки артилерійські підрозділи перебували у районі проведення операції, у противника не було бажання застосовувати великий калібр, оскільки могли отримати гідну адекватну відповідь, — зазначив командувач військ ОК "Захід" генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

За героїзм, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, військові отримали цінні подарунки, відомчі відзнаки, грамоти та подяки.

Поблизу Горлівки нацгвардійці просунулися вперед, захопили важливу висоту і відбили у противника частину місцевого кладовища.

Зараз ви читаєте новину «Без втрат та поранень: на Львівщині та в Тернополі зустрічали військових з ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути