четвер, 12 квітня 2018 15:57

"Без Москви і Пітера, але із Україною" - заява колишнього речника Російської церкви

"Без Москви і Пітера, але із Україною" - заява колишнього речника Російської церкви
Хресна хода Московського патріархату. Фото gazeta.ua

В Москві запропонували США обміняти Башара Асада на Лівобережну Україну.

"У ці години йдуть інтенсивні переговори з американцями щодо Сирії. Вимагають усунути Асада - можна на це піти, але забезпечити обрання ще суворішої фігури або поділ Сирії на кілька етноконфесійних держав. Натомість треба в ультимативній формі заявити, що ми застосовуємо щодо Києва і всієї нинішньої лівобережної України ті ж принципи захисту співгромадян і співвітчизників, що були застосовані в Криму. Протягом декількох днів", - написав в соцмережі Всеволод Чаплін, колишній речник Руської православної церкви.

На думку священика, Росія не боїться втратити Москву чи інше велике місто.

"Головне ж – потрібно дати зрозуміти: на відміну від американців, ми абсолютно не боїмося руйнування великих міст. Чого боятися людям, що живуть вічністю? Москвичам і пітерцям рекомендую за найближчі два-три дні сповідатися і причаститися. А глибинна Росія без мільйонників, з їх кислотної піною, тільки краще жити буде".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ці люди вбивають з гармат наших дітей" - російська хресний хід зустріли українці.

Під будівлею Верховного суду України Українська православна церква Московського патріархату провела "молебень" за скасування біометричних паспортів. Учасники акції вимагають у суддів скасувати біометричні паспорти, тому що це, як зазначено в їх листівках, "точка неповернення".

Зараз ви читаєте новину «"Без Москви і Пітера, але із Україною" - заява колишнього речника Російської церкви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути